Jerrold Jerry

Jerrold’s Contributions

Jerrold Jerry hasn’t written any articles yet.

  • Email E-mail
  • Share Share
  • Rss RSS
  • Report Report

About Jerrold Jerry

Orice persoana treatment detine un site, fie ca vorbim de un internet site destinat informarii (ziar, revista, web site), magazin on the internet sau web-site de prezentare are nevoie de promovare google pe cuvinte cheie. De ce? Pentru ca fiecare dintre noi, proprietarii, scrie cu un scop, si anume pentru vizibilitate in motoarele de cautare, pentru atragerea de noi client ori pentru cititori in cazul ziarelor. Ei bine, fara promovarea Google pe cuvinte cheie acest lucru nu este posibil. Sa va explic de ce. Acum doi ani, impreuna cu iubita mea am decis sa ne deschidem un magazin on the internet de articole de lenjerie intima.
Aveam five-6 comenzi pe saptamana. Ulterior, am cautat o firma care sa-mi explice ce as putea sa fac pentru a avea o afacere de succes. Am apelat la firma remarca-te.ro.
mi-au conturat un system de optimizare, de promovare google pe cuvinte cheie. De asemenea, iti recomand ca pentru promovarea google pe cuvinte cheie sa incluzi si optimizarea on page (Search engine optimisation intern sau Website positioning on website), deoarece te va ajuta sa fii indexat in motoarele de cautare Google, Yahoo si Bing si astfel vei obtine vizibilitate in on the web, iar profitul nu va intarzia sa apara. Alege sa lucrezi cu remarca-te.ro si beneficiaza de optimizare web page-ului gandita Unique in functie de necesitatile afacerii tale.

Click to receive a BONUS : http://www.kiwibox.com/William702tfrdb/blog

Jerrold Jerry joined the JazzTimes community on Oct 19, 2013