Clinica Danident - Implanturi dentare de ca mai buna calitate din Iasi

Cosmetica dentara oferă opţiuni variind de la slefuire, de albire, care acoperă tehnici, lipire, implantarea şi ortodonţie pentru gura complet peste, pentru a vă oferi zambetul perfect. Progresele medicale recente au redus durerea şi trauma asociate cu munca dentare. Un medic dentist cu experienţă vă poate ajuta să obţineţi acel zambet frumos, strălucitor şi orbitor întotdeauna pentru aspirat.

Tipuri de lucrări cosmetice dentare

Albirea dintilor: dintii patate sau decolorate, poate fi luminată cu tehnica de albire de dinti, fie la domiciliu sau la dentist. Slab gel peroxid de hidrogen într-o ceaşcă tavă de plastic de dimensiunea dintilor purtat pe dinti timp de 4-5 ore pe zi timp de o saptamana albeste dintii eficient. Lumina de mare intensitate, împreună cu peroxid de 35% timp de o oră sub supravegherea medicului lui albeste dintii prea.

Furnir: Crooked, cioplit, dinti distanţe pot fi acoperite de furnir de portelan napolitana stratificat subţire lipite pe smaltul dintilor original. Acesta este un tratament foarte eficient pentru corectarea dintilor din fata.

Implanturile dentare: implant dentar din titan este chirurgical plasat permanent în falca de dinte lipsă. Acesta este conceput pentru a acţiona ca radacina dintelui de a organiza pe orice dinte artificial, coroana, punte sau proteza.

Coroanele: prost cioplit, dinte rupt sau putrezite este limitată sau încoronat cu acrilic sau portelan cu metal. Acesta acoperă dintele, astfel încât să poată sta presiunii masticatorii fara deteriorarea in continuare.

Lipirea: răzuire uşoară a smaltului dintilor original poate remodela dintii din fata. Apoi, smaltul dintilor colorate de plastic compozit de forma dorită este lipit pe dinte original. Acest lucru este întărit şi de lustruit, cu lumina speciala pentru a vă oferi un zâmbet câştigătoare.

Modelarea: Smaltul modelarea este un proces de remodelare a dintilor cu depunerea sau de a scoate un email pentru corectarea imediată, fără durere dinti.

Tratamentul ortodontic: Este cel mai bun pentru dintii stricati sau Buck şi se poate face pe copii şi adulţi deopotrivă. Aparatele linguale invizibile se introduc in spatele dintilor pentru a le îndrepta şi, de asemenea, pentru a corecta problemele legate de muscatura.

Protezele dentare: întregul set de dinţi purtate pe sub os minciuna poate corecta probleme majore dinte.

Un medic dentist calificat poate schimba cosmetic dintii pentru că confident, zâmbet strălucitor păstrând în acelaşi timp în mare măsură dintii originale.

stomatologie iasi, estetica dentara, stomatologie iasi

Add a Comment

You need to log in to comment on this article. No account? No problem!

  • Email E-mail
  • Share Share
  • Rss RSS
  • Report Report

Community Authors

nicholasheal410