Clinica Danident - Implanturi dentare de ca mai buna calitate din Iasi

Implanturi dentare:

- O procedură mai complexă, implante dentare implica implantarea unui titan (sau similare), tijă în osul maxilar pentru a acţiona ca o bază stabilă pentru un dinte artificial sau pentru a oferi suport pentru poduri, coroane sau proteze. Titan este de obicei folosit ca tija de ancorare, deoarece se integreaza bine cu osul si tesutul din jur, cu riscul de doar foarte mică de respingere. Reconstituiri complete gura folosesc adesea mai multe implanturi dentare in colaborare cu alte tehnici de exemplu, lipirea.

Implanturile dentare pot dura de cincisprezece ani sau mai mult, dar sunt destul de o opţiune costisitoare de până la 2500 dolari pentru fiecare dinte. Implantologie dentara este, de asemenea, o tehnica extrem de specializate, astfel grijă trebuie să fie luate pentru a alege un medic competent, complet calificat.

Fatete dentare:

- O furnir dentar este o acoperire subţire sau "shell" concepute pentru a se potrivi în afara dintelui original pentru a forma masca, probleme de culoare şi poziţional şi defecte. Parte a dintelui exterior original este, de obicei, eliminat pentru a face loc pentru furnir nou, astfel încât tehnica este parţial invazive. După măsurarea iniţială şi pregătire a suprafeţei dintelui furnir este "lipit" în loc. Fatetele sunt de obicei realizate din porţelan, materiale ceramice sau compozite şi, mai recent, au fost făcute mai multe hard-purtarea decât versiunile anterioare.

Procedura de faţetare se face de obicei de peste două vizite la dentist, cu "temporare", fatetele sunt montate între vizite. Faţetare este adesea ales ca tratamentul de alegere de către profesionişti şi cele care acţionează în centrul atenţiei mass-media ca rezultatele dramatice pot fi obţinute destul de repede şi eficient.

Coroanele dentare:

- Coroanele sunt capace de protecţie, realizate din porţelan sau ceramică care se potrivesc peste dintele existent pentru a masca defectele de exemplu, fisuri şi decolorare. Iniţial, dintele este modelat pentru a primi coroana cu pacientul sub anestezie locala. O impresie a dintelui este apoi luate şi folosite de către laboratorul dentar pentru a crea coroana de culoare cu potrivire. În timpul procesului de fabricaţie, pacientul va fi echipat cu coroane temporare, de obicei, de aproximativ două până la trei săptămâni. La a doua vizita la dentist, coroane sunt fixate în loc.

Coroanele sunt o solutie semi-permanenta, dar poate fi destul de scump, peste deseori $ 750 pe dinte. Un medic dentist bun cosmetice va fi capabil pentru a se potrivi coroane, care sunt aproape imposibil de distins de dinti existente şi utilizate în combinaţie cu alte tehnici de exemplu, implanturi, constituie fundamentul pentru reconstructii gura plina.

Poduri dentare:

- În cazul în care un dinte a fost pierdut, o punte dentara poate fi folosit pentru a "pod", diferenţa dintre cei doi dinţi rămaşi adiacente. O structură personalizat este format în laborator dentar care încorporează o coroană de gol pentru a sprijini dinte lipsă. Aceasta structura de pod este apoi legat la dintii adiacente, completând formularul de frumos în cazul în care diferenţa dinte original a fost pierdut. În mod similar la coroane si fatete, dintele podul de înlocuire va fi de culoare se potrivea cu restul dintilor.

Reducerea este popular pentru că este, de obicei, o soluţie permanentă şi este mai putin invaziva decat implantologie. De asemenea, este mai puţin voluminos decât o proteza echivalent.

Ortodonţie dentare:

stomatologie iasi, stomatologie iasi, estetica dentara

Add a Comment

You need to log in to comment on this article. No account? No problem!

  • Email E-mail
  • Share Share
  • Rss RSS
  • Report Report

Community Authors

nicholasheal410