Båttillbehör information

En bra produkt inom seglarkläder e våtdräkt, den används för att ha kvar värmen när du t.ex utför någon vattensport eller dyker.
Dessa våtdräkter tillverkas i olika storlekar för olika önskemål o även i diverse tjocklekar.

Sen finns de de som använder sig utav fler än en våtdräkt oxå, å det är för att de ska vara väl utrustade i alla lägen.
Våtdräkten ska endast släppa in lite vatten så det finns ett lager innanför hela dräkten, det vattnet stannar i våtdräkten o blir uppvärmt utav kroppens värme.
Annat är det med torrdräkten som stänger ut allt vatten o därmed håller dig torr & så vidare, men båda dräkterna e mkt bra sjökläder att använda sig utav.

De är också viktigt att våtdräkten sitter bra på dej också, annars kommer den släppa in för mkt vatten och blir oerhört tung bara, så tänk på att den skall sitta ordentligt på dej.
Sedan e det beroende på va du skall använda din dräkt till, skall ni åka vattenskidor elr liknande så finns det en delad våtdräkt, över och underdel och sen den vanligaste våtdräkten som är ett helt stycke.
Så om ni ska hålla till i kyligare vatten är de bäst ifall du använder dig utav en heltäckande våtdräkt för att kunna hålla dig så varm som möjligt.

sen finns de våtdräkter utan ärmar också, dom används mest till vattenskids åkning osv just för att dom är så smidiga och ni kan röra dig gott i de också.
Så ifall du skall handla en torr eller våtdräkt så tänk på var ni skall bruka den & hur mycket rörlighet du vill ha i eran dräkt.

Add a Comment

You need to log in to comment on this article. No account? No problem!

  • Email E-mail
  • Share Share
  • Rss RSS
  • Report Report

Community Authors

Rickardsvarv6